Uncategorized

Vsem ljubiteljem malih jadrnic – VSI NA MORJE!

Everybody let’s GoSailing

Počasi se zaključuje sezona, a večina aktivnih jadralcev bo še jadrala na regatah v času 17.-19.10. v Piranskem zalivu.
Ob tej priložnosti se bomo združeni premierno “posladkali” z regato, na katero vabimo vse, ki imate jadrnico s premično kobilico. Takšna regata, kjer štartajo vse jadrnice skupaj, bo pri nas v takem številu prvič izpeljana. Gre za nekakšno “Dinghy Barcolano”, vendar se pri končni razvrstitvi upošteva “Handicap sistem”, v svetu zelo uporabljan, kar pomeni, da absolutno lahko zmaga tudi najmanjša jadrnica!
Oglejte si razpis in prepričani smo, da bo zabavna regata, veliko nagrad, okusna večerja in še kaj, “zbezala” na morje tudi tiste, ki morda niste imeli tega v načrtu!
Prijavite se tako, da to označite na prijavnici za Memorial Lea Molinari ali na prijavnici za DP FBL&FJ – obe prijavnici in razpis si lahko ogledate s klikom na spodnje slike.
Piranski zaliv, sobota 18.oktober 2014, ob 15h!
VABLJENI!
Ekipa GoSailing
.
.

......


Finally we managed to put it together – the very first “Dinghy Barcolana”…sort of. It is the 3rd GoSAILING Cup, but this time with a different scoring system and – most of all: different concept.
We are inviting all dinghy sailors to join us on Saturday, October 18 at 1500 hrs in Piran Bay to sail a handicap regatta and later on enjoy the company of fellow sailors in Marina Portorož – more in the NoR.
There is no special Entry Form for this regatta, so please use the entry form for Memorial Lea Molinari.
Both – NoR and Entry Form are available by clicking on the above pictures.
In case you have any questions feel free to contact us at info@gosailing.si
So don’t forget:
Piran Bay, Saturday October 18, 2014, at 1500 hrs!

.