Uncategorized

Šola jadranja GoSAILING letošnjo sezono zaključuje z zadovoljivim obiskom

Sailing School GoSAILING is closing this season with a smile

Dragi jadralski prijatelji,

čeprav za vse, ki živimo ob morju prihaja jadralsko lepši čas leta, nas ostale obveznosti silijo v to, da za letos z našimi tečaji počasi zaključimo. Na desni strani se nahajajo povezave do razpisanih datumov, ki jih pridno polnite, tako da prostih mest res ni več veliko. Jadrali bomo še v oktobru, morda razpisali še kakšen termin za november, potem pa bomo za letošnjo sezono vrata naše šole priprli in se pridno odpravili opravljat ostale obveznosti, ki so stale ob strani.

Prihodnjo sezono bomo seveda najavili na spletni strani in se potrudili čim prej organizirati datume tečajev za leto 2013.
Ker pa sezone še ni konec, se ne bomo nič poslavljali, temveč se pridno pripravili na prihajajoče tečaje, ob koncu pa vam bomo predstavili kratek filmček o letošnjih doživetjih v naši šoli.
Zaenkrat torej le lep pozdrav in ne pozabite na to, da postaja morje vedno bistrejše, turistov je vedno manj in kmalu nas bodo Dolomiti počastili s svojo zasneženo podobo. Prelepo, da bi zamudili.

Dear friends,

This year was the birth-year of our Sailing School. We’ve been so busy sailing that you have not heard from us for quite a while. We still have some upcoming courses to sail through, and at the and of our school-season we will present all the nice moments we had this summer.
And don’t forget – the best time of the sailing season has just begun, so don’t cover your sailboat just yet and come to sail with us in a beautiful Portoroz Bay with see water getting clearer and Dolomiti mountains shining under the early snow. It would be a real petty to miss it.

.